WordPress voor Dummies van Lisa Sabin – Wilson

Genre: Informatief

Uitgever: BBNC uitgevers

2018

ISBN: 9789045355467

Dank je wel uitgeverij BBNC voor het recensie-exemplaar

Inhoud

Deze volledig bijgewerkte nieuwe editie van WordPress voor Dummies behandelt alle belangrijke aspecten van WordPress die je moet kennen als je de software gaat gebruiken voor je eigen website. Als je van plan bent je te verdiepen in de mogelijkheden die WordPress voor blogs en websites biedt, heb je precies het goede boek in handen!

Cover

Duidelijk herkernbaar als voor Dummies-boek. Ik hou er van, dat je op basis van het uiterlijk weet in welke serie het thuis hoort.

Mijn mening

Het boek staat bij mij op mijn bureau en als ik iets wil uitvogelen in WordPress pak ik het erbij. Het is duidelijk en stap voor stap beschreven.

Ik heb nog lang niet alles eruit gehaald wat er in zit, maar dat maakt het ook leuk. Je loopt ergens tegenaan of je wilt iets veranderen en aan de hand van het boek doorloop je het proces.

Het boek is ingedeeld zoals alle voor Dummies-boeken die ik tot nu toe heb gelezen/ gebruikt. Er wordt iets uitgelegd en in een omkaderd deel vind je de belangrijke informatie en tips. Ik vind de boeken, en dus zeker ook deze, handig in gebruik. En je leert er ook echt van.

Elke WordPress-gebruiker zou dit boek in zijn kast ( of op zijn bureau ) moeten hebben, het heeft echt een toegevoegde waarde. Mijn oordeel: GOED