De actrice in mij van Sanne Hillemans

Genre: New Adult

Uitgever: Sunny Hill Books

2019

Dank je wel voor het recensie-exemplaar

Het verhaal

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.

Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De échte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.

Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

Cover

Een glamourfoto van een vrouw. Ik vind hem wel mooi, al zou ik niet kunnen bedenken welk genre het boek is aan de hand van de cover.

Mijn mening

Wat maakt Lindsey het zichzelf moeilijk zeg! Ze heeft zowel de Berlijnse, als de Mexicaanse muur om zich heen gebouwd en laat niemand toe. Tot op het wanhopige af probeert ze de muren in stand te houden. Dat gaat haar goed af totdat ze Nick ontmoet. Tegen wil en dank weet hij stukjes muur af te breken. 

Eigenlijk heb ik wel een beetje medelijden met Lindsey. Door haar houding heeft ze eigenlijk een heel leeg leven. Ik gunde haar zoveel meer. Ik gunde haar Nick.

Het mag duidelijk zijn: de personages van Lindsey en Nick zijn echt voor mij gaan leven. En dat is natuurlijk een kwaliteit van de schrijfster.

Sanne heeft mij weten te raken met dit boek, dat eigenlijk zoveel verder gaat dan alleen “maar” een New Adult.

Binnen het genre vind ik dit boek absoluut een aanrader! Mijn oordeel: GOED