Ik durf je niet te zeggen van Christina Lauren

Genre: New Adult

Uitgever: Xander uitgevers

2019

ISBN: 9789401611426

Dank je wel Xander uitgevers voor het recensie-exemplaar

Het verhaal
Hazel is spontaan, extravert en soms wat onhandig. Josh is met zijn rustige, introverte en rationele karakter compleet het tegenovergestelde. Het klikt heel goed tussen de twee tegenpolen, en daar schrikken ze zelf ook een beetje van. Ze halen alles uit de kast om elkaar aan anderen te koppelen en organiseren de ene blind date na de andere. Want meer dan best friends forever zullen Josh en Hazel nooit worden, toch?

Cover

Net als de andere covers in deze serie, ben ik niet heel enthousiast over de cover. Het enige positieve dat ik kan bedenken is de herkenbaarheid. Maar verder…zeer onaantrekkelijk.

Mijn mening

Als de hond Winnie de Poehdel heet, en het konijn Janis Hoplin, dan weet je meteen: deze hoofdpersoon is geen doorsnee type. En daar word ik enthousiast van. Hazel moet je bijna wel direct in je hart sluiten, zo heerlijk origineel en ongefilterd is ze.

Hazel maakt ook dat ik dit boek in deze serie met het meeste plezier heb gelezen. Er was continu een lach op mijn gezicht te vinden.

Het verhaal is het standaard recept. Stel wordt verliefd, kink in de kabel en ze leefden nog lang en gelukkig. Het bekende en beproefde recept. En daar is niks mis mee. Doordat ik Hazel zo leuk vond, en Josh eigenlijk ook, heb ik bij de kink echt zitten schreeuwen dat ze niet zo dom moesten doen…Hoe bedoel je, ik leef mij in een boek in?

Leuke schrijvers, leuke serie en,voor mij, tot nu toe het leukste deel. Mijn oordeel: GOED