Ik wil niet voor je vallen van Christina Lauren

Genre: Roman, New Adult

Uitgever: Xander uitgevers

2019

ISBN: 9789401610322

Het verhaal

Carter en Evie ontmoeten elkaar op een Halloweenfeestje en hebben meteen een klik. Dat ze bij twee concurrerende bedrijven in Hollywood werken, schrikt ze niet af. Maar wanneer die twee bedrijven gaan fuseren en er maar één baan overblijft, slaat de sfeer om. Carter en Evie moeten strijden om dezelfde positie.

Wat een mooie nieuwe liefde had kunnen zijn, verandert in een oorlog op de werkvloer. Ze halen alles uit de kast om elkaar te overtreffen. Welke emotie gaat het winnen in deze explosieve haat-liefdeverhouding?

Cover

Eerlijk: ik vind het echt niet mooi. Nietszeggend, te abstract. In de winkel zou het mij niet uitnodigen om het boek op te pakken.

Mijn mening

Wederom een heerlijk verhaal van dit duo. De ingrediënten zijn even voorspelbaar als leuk. Als je aan het boek begint, dan weet je best wat je ongeveer te wachten staat. En dat is soms best fijn. Door het verhaal in te kleuren maak je het interessant. Of juist niet.

Christina Lauren slaagt er eigenlijk altijd in om het verhaal interessant te maken. Zeker in dit boek. Het staat bol van de humor, soms best flauwe humor, maar zeker humor waar je om moet grinniken.

Het verhaal wordt vanuit Carter en vanuit Evie ( Evil volgens Carter ) verteld. Ik kreeg daardoor sympathie voor beide kanten van het verhaal. Hoogtepuntjes zijn wel de plaagstreken die ze met elkaar uithalen. De een nog inventiever dan de ander.

Het is precies een boek dat je verwacht, een lekkere feelgood. En wat mij betreft misschien wel de leukste van dit duo. Mijn oordeel: GOED