Op bezoek bij Karin Slaughter

Gisteren begon de tour van Karin Slaughter door Nederland en Vlaanderen. En de eerste stop was in Utrecht, toevallig bij een vriendin van mij om de hoek. Dat was mooi. Kon ik twee hele fijne dingen combineren.

IMG_20180614_104814

Bij de vriendin was het heel gezellig, maar daar zal ik jullie verder niet mee vervelen.

Natuurlijk begon het net te miezeren toen het tijd werd om in de rij te gaan staan. Maar hé, dat heb ik best voor Karin over! Er stond wel al een rij, maar ik moet eerlijk bekennen dat het mij nog alles meeviel. Ik had hem groter verwacht.

Het liep allemaal vlotjes en al snel mocht ik naar binnen. Daar kwamen we in de gedrochten van de winkel: een smal gangetje waar ook de poststukken opgeslagen staan. En andere voorraad. Heel grappig.

IMG_20180614_142635

Ook deze rij gaat best snel, al schijnt Karin wel alle tijd te nemen. Maar voor ik het weet sta ik oog in oog met de Queen of Crime. Waaahhh! Al is het de derde keer dat ik haar ontmoet, het blijft spannend. En geweldig. En bijzonder.

Na de eerste zenuwen volgt er een leuk gesprek. Ik duik opeens onder tafel als ik bedenk dat ik wil checken of ze haar DutcieKicks aan heeft. Dat heeft ze. En natuurlijk hilariteit alom. Tja..typisch weer een Juul-actie.

IMG_20180614_143213

Ook vertel ik dat ik Will en Sara weer gemist heb. Ze belooft dat ze er volgend jaar weer zullen zijn. Ik geef haar een hand en zeg: “Deal”. Daar is ze het mee eens, maar dan moet ik wel een 5 sterren-recensie schrijven…Eh…oke…Deal!

Letterlijk stuiterend als Teigetje ga ik naar buiten. Wat was het weer tof. En wat is ze toch leuk en aardig!