Stouter: Onbezorgd & Onbepaald van Christina Lauren

Genre: New Adult

Uitgever: Xander Uitgevers

2017

ISBN: 9789401607544

Dank aan Xander Uitgevers voor het recensie-exemplaar

Het verhaal

De Britse Niall Stella is een razend slimme ingenieur, maar hopeloos als het op vrouwen aankomt. Maar dan ontmoet hij tijdens een zakenreis naar New York studente Ruby Miller, die stage loopt bij het bedrijf waar Niall werkt. Hij valt als een blok voor de ambitieuze stagiaire. Zo ver van huis is het makkelijk om de echte wereld te vergeten, maar hoe zal het het kersverse koppel vergaan wanneer ze weer terug zijn in Londen?

Lees na Stouter – Onbezorgd verder in Stouter – Onbepaald en ontdek hoe het gaat met Hanna en Will, die op het punt staan om aan een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen. Het koppel gaat trouwen, maar de twee hebben moeite om te besluiten waar ze gaan wonen. Het met elkaar eens worden blijkt een hele nieuwe uitdaging te zijn…

Cover

stouter-7-onbezorgd-onbepaald-christina-lauren-boek-cover-9789401607544

Zoals altijd een foto van een sexy man. Niet volledig. Half gezicht tot net boven de navel, wel gekleed. De cover past mooi binnen de serie.

Mijn mening

Het laatste deel van de Stouter-serie. En aan één kant van ik dat best jammer. Het zijn heerlijke boeken om tussendoor te lezen. Niet teveel hoeven nadenken, gewoon lekker lezen. En ik vind het ook wel leuk om personages langere tijd te volgen. En in de Stouter-serie lopen de verschillende personages door de boeken heen.

Aan de andere kant is het ook wel goed zo. Anders zou je oneindig door kunnen gaan en wordt het steeds minder interessant en herhaling van een kunstje.

Goed, als in de eerste zin al het woord pik gebruikt wordt, weet je wel dat het geen preuts boek zal zijn. Maar daar staat de serie ( en het genre ) dan ook niet om bekend. De seksscénes zijn stomend en niets verhullend. Je moet er wel van houden.

Het eerste deel van dit boek, Onbezorgd, vond ik leuker om te lezen dan het tweede deel, Onbepaald. In Onbezorgd is het tussen de hoofdpersonen Niall en Ruby een spel van aantrekken en afstoten. Leuk om te lezen. In Onbezorgd zijn Will en Hannah al een stelletje en zit het probleem in waar ze na hun huwelijk gaan wonen. Niet zo heel boeiend.

Als ik alleen Onbezorgd zou beoordelen zou ik op 4 sterren uitkomen. Als ik alleen Onbepaald zou beoordelen zou ik uitkomen op 3 sterren. Samen kom ik dan uit op:

3,5 sterren

Advertenties