Stouter 6: Onafscheidelijk & Onbereikbaar van Christina Lauren

Genre: New Adult
Uitgever: Xander Uitgevers
2017

ISBN: 9789401607537

Dank aan Xander Uitgevers voor het recensie-exemplaar

Het verhaal
Twee onweerstaanbare korte romans in de Stouter-reeks.
Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Red het koppel het om elkaar niet in de haren te vliegen tot ze elkaar het ja-woord geven?
Lees na Stouter-onafscheidelijk door in Stouter-onbereikbaar en ontdek hoe het met het onweerstaanbare koppel Sara Dillon en Max Stella gaat nu ze kersverse ouders zijn. Slagen zij erin de uitdagingen van het ouderschap te combineren met hun liefde voor elkaar?

Cover

stouter
Een sexy man met baard en overhemd half open. Precies een cover die je bij dit genre zou verwachten. Niks mis mee dus.

Mijn mening
Dit is het derde deel dat ik van deze serie lees. Het vorige deel kon mij niet zo bekoren. Veel seks en weinig verhaal. Eigenlijk gewoon geen verhaal. Het was een wedloop van vrijpartij naar vrijpartij.
Dit boek was gelukkig weer leuker om te lezen.
Het bestaat uit 2 delen. Het eerste deel draait om Chloe en Bennet die gaan trouwen.
Het tweede deel om Sara en Max die hun draai als echtgenoten weer proberen te vinden naast het ouderschap.
De personages in de Stouter-serie komen steeds weer terug, ze zijn allemaal lid van dezelfde vriendengroep. Ik vind dat wel een leuk gegeven. Alsof je toch meer gaat meeleven met wat ze meemaken.
Dit boek heeft gelukkig dus weer meer verhaal. De spanningen voor het huwelijk. De zenuwen, de twijfels, de gewone dingen. Uiteraard is er seks, stomende seks. Maar het ergerde mij niet. Niet zoals in het vorige boek.
Hetzelfde geldt voor het tweede deel in het boek. Je leeft mee met, de soms hilarische, zoektocht naar zichzelf als echtgenoten.
Ik ben veel positiever over dit deel en heb het met plezier gelezen.
3,5 sterren