Juul’s TeeVee Hoekje: Series

Ik ben een seriekijker. Altijd al geweest.
Het begon volgens mij met De Zevensprong, naar het gelijknamige boek van Tonke Dragt. Nog steeds een van mijn meest favoriete jeugdseries.
Later werden het Dynasty en de Schwarzwaldklinik. Hoe romantischer en dramatischer hoe beter.

En toen was daar As the world turns…22 jaar heb ik deze geweldige serie gevolgd. Tot ik wel moest stoppen, omdat de serie stopte. Als ik heel eerlijk ben…ik mis de serie nog steeds,al is het al 7 jaar geleden. Gelukkig heb ik de dvd-box met hoogtepunten. Om zo af en toe mezelf weer helemaal te begraven in Oakdale en zijn bewoners.

Voor Netflix kocht ik ook regelmatig dvd-boxen van series die me aanspaken, en nog aanspreken. Zo heb ik bijna de hele serie van Rookie Blue op dvd, Broadchurch en Luther. Allemaal bingewaardige series.

En nu is daar Netflix. Een hemel voor iemand als ik. Series in overvloed. En niet meer een week hoeven wachten tot je weet hoe het verder gaat. Bingen tot je er bij in slaap valt.
Klein nadeel is wel dat er zoveel series zijn, dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie. En als ik dan “klaar” ben met een serie, is het altijd weer lastig om aan een nieuwe serie te wennen.

Ik hou van series en ben altijd op zoek naar nieuwe geweldige series om te kijken. Tips zijn welkom!

Fijne kijkweek en tot het volgende Juul’s TeeVee Hoekje!