Boekenzolder

Vorige week heb ik met een vriendin weer een bezoekje aan De Boekenzolder gebracht. Het is een waar paradijs voor de boekenliefhebber.

Voor wie mijn vorige blog over De Boekenzolder gemist heeft nog even in het kort: bij De Boekenzolder kun je gratis boeken halen. Ze hebben echt een hele ruime keuze, het kan bijna niet dat je zonder boeken weer naar buiten wandelt. Je mag 10 romans ( elk genre ) meenemen of 5 andere soorten boeken. Het is dus gratis. Ze vinden het wel fijn als je een donatie doet, want de huur is belachelijk hoog en ze krijgen geen subsidie. Ook mag je de boeken niet doorverkopen. Eigenlijk allemaal heel logisch.

Goed, ik was er dus vorige week en ik heb weer een leuke stapel kunnen scoren:

Van de hele stapel heb ik er 1 al gelezen ( De poppenspeler van James Carol ), maar die vond ik zo goed dat ik hem ook graag in de kast wilde hebben.

Over Cody McFayden heb ik al veel goeds gehoord, dus dat gaan we eens proberen ( als ik ooit tijd heb 😉 ). En boeken van de Crime Compagnie vallen eigenlijk nooit tegen.

Voor een vriendin scoorde ik nog, onder andere, mijn favoriete boek allertijden: Vele hemels boven de zevende.

Het was weer een geslaagd tripje, dat ik toch maar niet te vaak moet herhalen omdat mijn NTL al oneindig is :)…

Maar jullie weten het:

Lees en geniet nooit met mate!

2 reacties

  1. Wat een bijzondere zolder. Mooie boeken heb je meegekregen. Lever je ze ook weer in? Of werkt het niet zo. (Ik ga je andere blog erover even lezen..)

    Like

  2. Zitten denk ik leuke boeken tussen. Ik ben erg benieuwd naar De Poppenspeler.

    Like

Reacties zijn gesloten.