Stouter 4: Onbetrouwbaar van Christina Lauren

Genre: Chicklit
Uitgever: Xander uitgevers
2017

Bedankt Xander uitgevers voor het recensie-exemplaar.

Het verhaal
De Londense Pippa Cox weet niet wat ze ziet als ze haar vriend in bed betrapt met een ander. Om hem uit haar hoofd te zetten gaat ze met vrienden op een roadtrip door Amerika. Daar ontmoet ze Jensen Bergstrom, een extreem aantrekkelijke man die Pippa direct haar Londense leven doet vergeten.
Jensen lijkt gereserveerd en afstandelijk. Na een pijnlijke scheiding weigert hij zich te binden. Maar de aantrekkingskracht tussen Pippa en hem valt niet te ontkennen… Kan de ondeugende, excentrieke Pippa zijn twijfels wegnemen en Jensen voorgoed voor zich winnen?

Cover

stouter
Een mannentorso met zijn overhemd ruim open. Deel van gezicht zichtbaar. Een man die doet denken aan een Chippendale. Aantrekkelijk. Letterlijk, maar ook om het boek op te willen pakken.

Mijn mening
Verwacht bij dit boek geen diepgravende emoties en ervaringen. Dan kom je bedrogen uit. Wil je een lekker romantisch boek, met humor, lezen? Dan is dit boek een goede keuze.
Pippa is een heerlijk mens. Totaal onconventioneel. Verft rustig haar haar roze als ze daar zin in heeft. Combineert kleding op een manier die bij ieder ander belachelijk zou staan, maar zij ziet er betoverend mooi uit. En daarnaast ook afgestudeerd wiskundige.
Jensen is niks van dat alles. Hij is gereserveerd. Gestructureerd. En heeft een emotionele muur om zich heen gebouwd.
Ik verklap niks als ik zeg dat Pippa en Jensen natuurlijk wat voor elkaar gaan voelen. Maar ze spreken af dat het alleen voor tijdens de vakantie zal zijn. Een soort vakantieliefde dus. Met stomende, hete en geile seks. Dat wel.
Eenmaal weer in het gewone leven blijkt het niet eenvoudig om de draad weer op te pakken en te doen alsof er niks gebeurt is. En er geen gevoelens zijn…
Maar ja, Pippa woont in Londen en Jensen in Boston. Een onoverkomelijk probleem?
Binnen het genre vind ik dit een van de leukere boeken. Pippa is geweldig! Haar gebrek aan filter bij het praten: zo herkenbaar!
Ik heb de voorgaande delen niet gelezen, maar daar merk je niks van tijdens het lezen. Het boek is prima los te lezen.
Wil je een lekker romantisch, sexy boek lezen, dan zou ik je deze zeker aanraden!
4 sterren