In de, digitale, brievenbus

kwijt

Ik had vandaag leuke, onverwachte, post in mijn mailbox. Ik mag voor uitgeverij Lannoo het boek Kwijt van Anja Feliers lezen.
Het is voor mij de eerste kennismaking met dit Vlaamse Moordwijf en ik ben enthousiast. Ga er vandaag ook direct in beginnen.

Waar gaat het boek over?
Ondanks het vroege verlies van haar moeder heeft Sylvie het helemaal gemaakt: niet alleen is ze nog altijd een succesvol model, ze is ook host van een populaire talkshow op de radio. Tot een anoniem telefoontje van een luisteraar al het verdriet van de dood van haar moeder weer naar boven haalt. Vooral als blijkt dat niets is wat het lijkt te zijn. Psychologe Kathleen Verlinden probeert Sylvie zo goed mogelijk bij te staan, maar blijft ondertussen zelf nauwelijks overeind door de moeilijke keuzes waar ze voor staat.

Het is het zesde deel in de reeks rond Kathleen Verlinden. Aangezien het mijn eerste boek van Anja is ben ik benieuwd of ik dingen zal missen omdat ik de eerdere boeken niet heb gelezen.

 

Eén reactie

  1. Veel plezier alleszins, je zal inderdaad wel een mindere binding voelen met Kathleen dan iemand, die zoals mij al haar boeken al gelezen heeft.

    Like

Reacties zijn gesloten.